Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Estetică dentară

Dacă vă confruntați cu dinți pătați, ciobiți, rupți sau care prezintă spațieri, atunci puteți opta pentru tratamente specifice esteticii dentare. Echipa noastră Ideea Dent vă va ajuta să vă recăpătați aspectul estetic al zâmbetului, printr-o gamă variată de soluții.

 

Înțelegem rolul pe care un zâmbet frumos îl joacă în viața de zi cu zi. În acest fel, clinica noastră vă oferă îngrijirea de care aveți nevoie pentru a atinge acest obiectiv. Pentru mulți dintre noi, această dorință ne ajută să trăim viața cu mai multă încredere. Estetica dentară este o parte importantă a sănătății dumneavoastră orale și vă oferim o gamă de tratamente care vă pot ajuta să vă îmbunătățiți aspectul și stima de sine.

Ce este estetica dantară?

Aceasta s-a format din dorința oamenilor de a se bucura de zâmbete complete, cu aspect estetic excelent, natural și pe termen lung. Conform celor mai recente studii, persoanele cărora li s-a corectat zâmbetul prin tratamente stomatologice estetice pot experimenta o creștere a stimei de sine.

 

Estetica nu înseamnă doar a avea dinți frumoși și un zâmbet atractiv, ci este și o formă de artă prin care pacienții își pot îmbunătăți calitatea vieții. Cu aceste tratamente, nu doar zâmbetul se schimbă. Viața pacientului se transformă, de asemenea, pe măsură ce râde și se exprimă cu mai multă încredere, fără complexe în legătură cu aspectul său.

 

La clinica stomatologică Ideea Dent creăm zâmbete naturale, mai frumoase ca niciodată. Rezultatele noastre nu sunt doar estetice, ci și funcționale, cu rezistență de lungă durată, oferind pacienților siguranță, confort și rezultatele finale dorite.

 

Estetica este arta și practica de a face pe cineva să arate bine. De la coroane sau fațete până la albirea dinților, estetica dentară poate fi aplicată în orice etapă a vieții - pentru a vă ajuta să vă simțiți din nou încrezători!

 

Beneficiile tratamentului de estetică dentară:

  • Redarea zâmbetului complet
  • Conferă aspect natural, de lungă durată
  • Rezistență în timp, în cazul oricărei proceduri
  • Alegerea nuanței de alb dorită
  • Armonizarea fizionomiei
  • Nu se redă doar estetica zâmbetului, ci și funcționalitatea
  • Rezultatele conferă siguranță, încredere

Care sunt tipurile de tratamente de estetică dentară oferite la Ideea Dent?

Estetica dentară se concentrează pe zâmbete cât mai frumoase, complete, de lungă durată, cu aspect natural, dar și pe funcționalitatea corectă a danturii.

 

În această specialitate stomatologică putem include:

  • Albirea dentară: procedura care vă poate face dinții cu până la șase nuanțe mai albi, prin îndepărtarea petelor acumulate de-a lungul timpului din cauza nerespectării igienizării orale corespunzătoare sau a alimentației.
  • Fațete dentare: tratament prin care se aplică porțelan fin pe suprafața exterioară a dinților, schimbând complet aspectul acestora și corectând culoarea. Dacă dinții dumneavoastră prezintă fracturi, sunt deteriorați, pătați sau au spațieri mari, atunci fațetele dentare sunt soluția potrivită pentru nevoile dumneavoastră.
  • Coroane dentare: metodă care poate modifica aspectul dinților deteriorați, atașată pe molari sau bontului protetic, în cazul restaurării cu implant dentar.

 

Noi suntem alături de zâmbetul tău!

Tu când îți vei face o programare?

Contactează-ne chiar azi