Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Despre noi

Scurt tur în clinica stomatologică Ideea Dent

Ideea Dent este o clinică dentară dedicată spre a oferi servicii excepționale tuturor pacienților noștri. Întotdeauna ne dăm interesul pentru a obține rezultate de calitate și încercăm mereu să livrăm tipul de serviciu care îți aduce zâmbetul pe buze.

Ați experimentat de-a lungul timpului neplăceri la dentist? Nu ați fost mulțumit de serviciile oferite? Asociați vizita la cabinetul stomatologic cu durere și disconfort?

 

Este timpul să dați uitării aceste gânduri, atunci când vă referiți la sfera stomatologiei!

 

Clinica Ideea Dent Buzău funcționează încă din anul 1998 și pune la dispoziție servicii stomatologice de calitate, tratamente fără durere, realizate cu ajutorul tehnologiilor avansate și un mediu primitor, care va consolida experiența plăcută pe care dumneavoastră o veți trăi la noi.

 

Ne concentrăm întreaga atenție pe nevoile și dorințele fiecărui pacient. Nu uitam că fiecare persoană este diferită, tocmai din acest motiv suntem răbdători, empatici și vrem să construim o strânsă legătură cu cei care trec pragul clinicii noastre, pregătiți să cunoască lumea stomatologiei, prin intermediul echipei Ideea Dent.

 

Noi suntem aici, alături de zâmbetul tău!

 

De ce punem accent pe buna comunicare și relația dintre medic și pacient?

Răspunsul la această întrebare este foarte simplu: pacientul are nevoie să cunoască toate etapele tratamentului, să înțeleagă care este afecțiunea dentară ce l-a condus la cabinet, care sunt cauzele și riscurile, pentru a se simți în siguranță și confortabil pe tot parcursul vizitei.

 

Mai mult, pentru că ne dorim să construim zâmbete complete de care pacienții se pot bucura pentru mult timp, am adus în clinica noastră tehnologii avansate și moderne, pentru a garanta succesul oricărei proceduri, fără durere sau disconfort.

 

Medicii noștri cu experiență și cunoștințe în continua dezvoltare sunt antrenați în remedierea cazurilor complexe stomatologice. Odată ce intri în lumea Ideea Dent, veți face cunoștință cu o echipă empatică, care va pune întotdeauna pe primul plan binele dumneavoastră.

Foarte important pentru noi este să vă oferim siguranță. Cum realizăm acest lucru?

Iată răspunsul:

În cadrul clinicii noastre Ideea Dent, punem accent pe asepsie și antisepsie, care pot conduce către tratamente de succes.

 

Noi suntem alături de zâmbetul tău!

Tu când îți vei face o programare?

Contactează-ne chiar azi